Cafémeny 20 juni - 13 juli
Lunch | |
---|---|
Våffla med friterad kyckling, grönsallad och caesardressing | 149 kr |
Matjessill-tallrik med potatis, brynt smör, gräddfil, ägg och örter från trädgården | 149 kr |
Rökt makrill på dansk rågbröd med rostad aioli, picklade tomater, rädisor och örter från trädgården | 149 kr |
Rostad blomkål med buljongkokta linser och gremolata | 139 kr |
Grekisk sallad med eller utan feta | 129/119 kr |
Rostad potatis med örtaioli |
59 kr |
Fikabröd | |
Vegansk och glutenfri brownie med blåbär och grädde | 59 kr |
Våffla med blåbär och grädde | 59 kr |
Rabarberpaj med vaniljsås | 59 kr |
Cheesecake med säsongens bär | 59 kr |
Isglass / strut | 9/29 kr |
Dryck | |
Vår hemgjorda lemonad med hallon och ingefära |
39 kr |
Iskaffe med kardemumma och vispad grädde |
39 kr |
Kaffe/té | 29 kr |
Alkoholfri öl | 39 kr |
Alkoholfri cider | 39 kr |
Festis | 19 kr |
Vatten och kolsyrat vattten ingår |
Jag fick värdefulla verktyg och struktur
När Jessica Haas Forsling gick på Jakobsbergs folkhögskolas författarskola arbetade hon med grunden till det manus som skulle bli den uppmärksammade biografin "Främmande fåglar. Jascha, mormor och jag", utgiven av Norstedts förlag. Läs mer
Jag fick med mig en övertygelse om att skriva klart boken
När Helena Björk gick författarskolans kurs i att skriva sakprosa, "Skriv! – Projekt: Facklitteratur" höstterminen 2020, arbetade hon med det manus som skulle bli boken "Socialt oacceptabelt – ett reportage om svensk prostitutionspolitik" som nu givits ut av Atlas Förlag. Läs mer
Jag är stolt alumn och medlem i JF
När Patrik Tunholm gick författarskolans kurs i att skriva sakprosa, "Skriv! – Projekt: Facklitteratur" vår- och hösttermin 2020, arbetade han med det manus som skulle bli den uppmärksammade boken "Känslostorm – att möta döden i sitt arbete" som nu givits ut av JW Förlag. Läs mer
Nattens tysta jägare – föreläsning och fladdermussafari
18 september 19:00 – ca 21:00.
Gratis inträde - alla är välkomna.
Läs mer
Serviceinriktad kock sökes till Jakobsbergs folkhögskola
Vi söker en serviceinriktad kock. Du är flexibel, social och vill under ledning av kökschef och skolledning vara med och utveckla vår restaurang och konferensverksamhet. Vi tror att du har en kockutbildning eller likvärdig kompetens, men i övrigt kan du vara oerfaren och ser anställningen som en möjlighet att få utvecklas. Läs mer